Porvoo ilotulittaa uuden vuoden kunniaksi – "Näkyy mahdollisimman laajalle"

Porvoon kaupunki järjestää ilotulituksen suunnitellusti Taidetehtaan edustalla 31.12. kello 19, mutta koronatilanteen pahenemisen vuoksi varsinaista yleisötilaisuutta ei sen yhteydessä pidetä.

– Ilotulitus kestää noin viisi minuuttia ja on suunniteltu niin, että se näkyy mahdollisimman laajalle. Ilotulitus näkyy pitkälle ja molemmilta puolilta jokea. Pidä riittävää etäisyyttä ja vältä tungosta, neuvotaan kaupungin maanantai-iltapäiväisessä tiedotteessa.

Porvoo ottaa 28.12. käyttöön avin määräämät käyttörajoituksetkoskien sisäliikuntatiloja. Porvoon kaupungin johtoryhmä tarkensi rajoituksia siten, että ne koskevat myös muita tiloja, joita kaupunki vuokraa harrastus- ja virkistystoimintaan.

– Eli Lundintalon, Omenamäen palvelukeskuksen ja Gammelbackan hyvinvointikeskuksen tiloja, sekä kaikkia muita kaupungin ulkopuolisille vuokraamia kokoustiloja. Näitä tiloja ei voi vuokrata 10.1.2022 saakka, kaupunki tiedotti.

Lue lisää: "Ylivoimaisesti epidemia-ajan korkein luku" – Porvoossa oli viime viikolla 194 koronatartuntaa

Mainos: Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut