Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Taikurin koulussa opiskellaan melkein huispausta – Noora Karman esittävien taiteiden koulussa perehdytään teatteriin ja tanssiin

Hei Noora, mitä kuuluu?

– Kiitos, hyvää kuuluu. Vietimme uuden vuoden Espanjassa.

Mikä elämässä on parasta juuri nyt?

– Tämä loma ehdottomasti. Syksy on ollut niin järkyttävän kiireinen, joten todella nautin lomasta.

Osaat kuulemma lukea ajatuksia. Eikö se ole hankalaa, kun kohtaat ihmisen, joka ei ehkä pidä sinusta?

– Hah, haa! Yleensä kaikki tykkäävät minusta. Hirmu harvoin on tullut vastaan sellainen, joka ei tykkää ja yleensä hänkin aika nopeasti vaihtaa mielipiteensä.

Pikkutyttönä suurin idolini oli Timo Taikuri.

Korona alkaa jo nyppiä. Millaisella loitsulla se katoaisi?

– Olisipa tähän joku taikatemppu, mutta ei sellaista taida löytyä. Elämä jatkuu, ollaan fiksuja ja huomioidaan muut, niin kyllä sillä aika pitkälle pääsee. Itse uskon, että korona on tullut jäädäkseen. Se muuttaa muotoaan ja on lopuksi vain yksi flunssa muiden joukossa.

Olet perustanut taikurikoulun Espanjaan. Harrastetaanko siellä huispausta?

– Kyseessä se on itseasiassa esittävien taiteiden koulu ja taikurikurssit ovat sitä yksi osa. Siellä on tanssia ja teatteria ja kaikkea mahdollista. Huispausta siellä ei ole, mutta cheereledingiä kyllä. Eikös se ole aika lähellä?

Maailman tilanne on juuri nyt kireähkö. Voisiko pikku hypnoosilla saada maailman johtajat ystäviksi keskenään?

– Minähän olen näitä poliitikkoja kaadellut aikaisemminkin. Josko sen ottaisi vähän tehokkaampaan käyttöön, niin ehkä siitä voisi olla hyötyä.

Kenen taikurin temppuja hämmästelet itsekin?

– Nykyisin omissa jutuissa on niin paljon tekemistä, että en kauheasti ehdi muita seuraamaan. Mutta nuorena ennen omaa uraa kävin katsomassa David Copperfieldiä ja ajattelin, että minäkin teen tuollaista joskus. Pikkutyttönä suurin idolini oli Timo Taikuri ja hänen temppunsa olivat aivan ihmeellisiä.

Mikä oma moka lavalla naurattaa sinua yhä?

– Ai kauheaa, tässä tulee ensimmäisenä mieleen onnettomuudet, jotka eivät kyllä naurata. Yleensä minua aina naurattaa yhdessä yleisön kanssa. Mutta muistan hyvin, miten kerran pelatessamme venäläistä veitsirulettia taikuripartnerini iski veitsen oman kätensä läpi.

– Yleisö nauroi, koska eiväthän he voineet edes kuvitella, että se on oikeasti totta. Kun kaikki sen tajusivat, siinä hymyt hyytyivät nopeasti. Temput saattavat olla tosi vaarallisia, ja niitä tehdessä pitää olla hyvin tarkka. Aina on paljon naurua ja iloa, mutta välillä on tullut näitä huonompiakin hetkiä. Ne ovat onneksi hyvin harvinaisia.