Näköislehdessä tänään | Jonglööri Lauri Koskinen on tehnyt jo 13 Guinnessin maailmanennätystä – "Saha leikkaa, vaikka siihen ei koske"

Esiintyjä: Jonglööri Lauri Koskinen sai illanistujaisissa idean murskata maailmanennätyksiä. Nyt hänellä on nimissään kolmetoista Guinnessin maailmanennätystä. Vaarallisimmassa ennätyksessä Koskinen käytti tyhjäkäynnillä pyörivää moottorisahaa ja kahta palloa.

– Saha leikkaa, vaikka siihen ei koske. Tempussa minun piti tehdä piruetti aina, kun heitin sahan ilmaan.

Kirjallisuus: Kaipaatko jännittävää luettavaa alkuvuoteen? Kurkkaa dekkaritärpit näköislehdestä!

Viihde: Mies on palaamassa työreissulta, kun hän saa yllättäen sairaskohtauksen. Sairaalaan ilmestyy kaksi naista lastensa kanssa, ja he molemmat väittävät olevansa miehen puolisoita.

Näin alkaa pian Ylellä alkava draamasarja Mieheni vaimo. Sen tuottaja on Oskari Huttu, joka on tuottanut aikaisemmin muun muassa dokumenttielokuvan Reindeerspotting – pako Joulumaasta sekä elokuvat Kesäkaverit ja Luokkakokous.

Arkiruoka: Keitot sopivat hyvin juhlapyhien jälkeiseen elämään, sillä ne valmistuvat nopeasti ja ovat usein kevyitä. Hyvien ja terveellisten keittojen tekeminen ei myöskään ole kallista.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut