Kahden palvelutalon asukkailla koronatartuntoja Porvoossa

Porvoossa Toukovuoren palvelutalossa ja Johanna-kodissa on todettu loppiaisena koronatartunnat asukkailla. Tartunnat ovat luonnollisesti aiheuttaneet yksiköihin erikoisjärjestelyjä.

– Olemme informoineet omaisia. He ovat suhtautuneet tilanteeseen hyvin. Johanna -kodin Toivo ja Helmi -yksiköissä on nyt vierailukielto. Samoin kuin Toukovuoressa Villa Tovessa, kertoo Porvoon sote-johtaja Ann-Sofie Silvennoinen loppiaisiltana.

– Hälytimme molempiin palvelutaloihin lisää henkilökuntaa töihin vapaapäiviltä. Meillä on todella sitoutunut henkilökunta, kun hätätilanteessa he tulevat hyvällä asenteella mukaan. Heillä on nyt näissä yksiköissä erikoisvarustus suojanaan, Silvennoinen kiittelee.

Silvennoinen kertoo tilanteen olevan palvelutaloissa hallinnassa. Tuoreet tartunnat ovat Silvennoisen mukaan koko pandemia-ajan ensimmäiset palvelutalon asukkaisiin osuneet tartunnat Porvoossa.

– Porvoolaisten palvelutalojen asukkaiden rokotekattavuus on erittäin korkealla tasolla, Silvennoinen jatkaa.

Omikron -virus jyllää Porvoossa nyt todella vahvasti. Torstai-iltaan mennessä Porvoossa oli tällä viikolla todettu jo yli 400 tartuntaa.

Mainos: Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut