Porvoo aloittaa lääkäripalvelujen ostamisen yksityiseltä lääkäriasemalta

Kaupunki on aloittanut yhteistyön yksityisen lääkäriasema Mehiläisen kanssa lääkäripalvelujen järjestämiseksi viikolla 2, eli ensi viikon aikana. Lääkäriasema Fenixin kanssa aloitettu yhteistyö jatkuu.

Järjestelyllä kaupunki vapauttaa resurssejaan pahentuneen koronatartuntatilanteen hoitamiseen.

Kaupunki päätti joulukuussa supistaa terveyskeskuksen palveluita 22.12.2021–7.1.2022 välisenä aikana, sillä terveysaseman henkilökuntaa siirrettiin koronajäljitykseen liittyviin työtehtäviin. Porvoon koronatilanne on heikentynyt nopeasti, ja tartunnanjäljitys on ollut jo jonkin aikaa erittäin kuormittunut.

Kiireettömiä ajanvarausaikoja oli jouduttu perumaan ja siirtämään eteenpäin, mutta terveyskeskus tarjosi näille asiakkaille mahdollisuutta varata korvaava aika lääkärikeskus Fenixistä. Järjestely jatkuu Fenixin kanssa hoitajasopimuksella tammikuun loppuun.

Lääkäri- ja hoitajapalvelujen hankinta yksityisiltä lääkäriasemilta koskee kaupungin terveysasemalle tehtyjä ajanvarauksia, joita on jouduttu perumaan ja siirtämään. Näillä asiakkailla on mahdollisuus saada aika yksityiseltä puolelta. Näihin asiakkaisiin otetaan yhteyttä terveysasemalta.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut