Näköislehdessä tänään | Ekonomiksi opiskellut Lotta Sirén ryhtyikin taiteilijaksi, eikä se kaduta – "Kysyin läheisiltäni, onko se ihan hullua?"

Yrittäjyys: Lotta Sirén opiskeli ekonomiksi, alkoi maalata tauluja ja perusti oman yrityksen. Hän ei ole katunut päätöstään kertaakaan.

– Kysyin läheisiltäni, voinko ihan oikeasti vain lopettaa työt. Onko se ihan hullua, ja menevätkö viiden vuoden opinnot hukkaan? He kannustivat minua, häne kertoo.

Uutiset: Suomen uudeksi monitoimihävittäjäksi valitun amerikkalaisen F-35:n suorituskyvyn ylivoimaisuus oli yllätys Ilmavoimien uudelle komentajalle.

Uutiset: Verottaja saa vuosittain tuhansia vihjeitä mahdollisesta verovilpistä. Rakennus- ja ravintola-ala ovat olleet vahvasti edustettuina.

Perheet: Samassa perheessä voi olla temperamentiltaan hyvinkin erilaisia lapsia. Jos vanhemmat eivät tiedosta asiaa, erot saattavat johtaa eriarvoiseen kohteluun.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut