Näköislehdessä tänään | Musiikki on Kiefer Sutherlandille vanhempi rakkaus kuin näytteleminen

Hyvinvointi: Henkisen hyvinvoinnin asiantuntijat Sanna Wikström, 42, ja Reija Könönen, 59, ovat murehtineet silmät päästään – mutta eivät murehdi enää. Nyt he kertovat kirjassaan muillekin, miten se tehdään.

– Se on ollut todella hyödytöntä ja vienyt kehon hälytystilaan, Könönen sanoo.

Musiikki: Hollywood-tähti Kiefer Sutherland sanoo olevansa onnekas, että on saanut tehdä pitkän uran näyttelijänä, mutta nyt sydäntä lähintä on musiikki.

– Tai todellisuudessa musiikki on minulle varhaisempi rakkaus kuin näytteleminen, Sutherland kertoo puhelinhaastattelussa.

Pelit: Toimintaroolipeli Pokémon Brilliant Diamond on uskollinen uusintaversio vuoden 2006 seikkailusta Pokémon Diamond.

Työelämä: Pelätty lause ”valitettavasti valintamme ei kohdistunut tällä kertaa sinuun” on tullut Marjalle enemmän kuin tutuksi työnhaun yhteydessä. Joskus Marja on saanut tämän viestin pikavastauksena, vaikka hakuaikaakin olisi vielä jäljellä. Hän kokee olevansa ikärasismin uhri 57-vuotiaana työnhakijana.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut