Millainen on Porvoon paras runebergintorttu? Sikke Sumarin, Teresa Välimäen ja Kasper Strömmanin tuomaroima kilpailu striimataan yleisölle

Keskiviikkona 2. helmikuuta selviää, millainen on tänä vuonna Porvoon paras runebergintorttu. Nyt toista kertaa järjestettävän kilpailun finaaliin valikoitui seitsemän upeaa torttua, joita leipomassa ovat olleet niin kovan tason ammattilaiset, kuin kunnianhimoiset kotikokitkin.

Mukana kilpailussa on perinteisiä, sekä myös rohkeasti perinteitä haastavia torttuja. Lisäksi tänä vuonna mukaan on kutsuttu myös tortuistaan tunnettu Fredrikan tupa Paraisilta. Finaali pidetään tänä vuonna ajoissa, jotta tieto voittajatortusta ehtii saavuttaa yleisönsä ennen varsinaista Runebergin päivää.

Kilpailun järjestävät yhteistuumin Porvoon positiivista mielikuvaa vahvistava Design Pour Vous -projekti, markkinointitoimisto People´s Village sekä Ravintola One. Porvoolaiset ovat yhtä mieltä siitä, että runebergintorttu on nimenomaan porvoolainen torttu, mutta se, millainen se loppujen lopuksi on ja miltä sen tulisi maistua, jakaa mielipiteitä. Jotta kilpailu olisi mahdollisimman reilu, järjestäjät ovat kutsuneet finaaliin kolme ulkopaikkakuntalaista tuomaria. Tänä vuonna Porvoon parhaan runebergintortun valitsevat Sikke Sumari, Teresa Välimäki ja Kasper Strömman.

Koronatilanteen vuoksi kilpailu ei ole avoin yleisölle, mutta se striimataan. Yleisö voi seurata 2. helmikuuta kello 18 alkaen www.porvoonparasrunebergintorttu.fi -nettisivulta löytyvän linkin kautta, kuinka tuomaristo maistelee finalistitorttuja ja millaisia mietteitä ja kommentteja ne herättävät. Lopuksi tuomaristo jakaa tortuille kultaa, hopeaa ja pronssia.

Mainos: Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut