Liikunta- ja vapaa-ajan tilojen rajoitukset jatkuvat 7. helmikuuta saakka Porvoossa – nuorisotilojen asiakasmäärää rajoitetaan

Etelä-Suomen aluehallintovirasto (AVI) jatkaa kahdella viikolla tällä hetkellä voimassa olevia tilojen käytön rajoituksia perjantaina tekemällään päätöksellä.

Tiettyjen liikunta-, virkistys- ja vapaa-ajan käytön tilojen sulkupäätökset ja käyttörajoitukset jatkuvat 7. helmikuuta asti. Porvoon kaupungin tilojen osalta päätös koskee muun muassa uimahallin, sisäliikuntasalien ja kaupungin kokoustilojen sulkupäätöksiä ja käyttörajoituksia, jotka jatkuvat ennallaan 7. helmikuuta asti, kaupunki kertoo tiedotteessaan.

Suljettavaksi määrättyjä tiloja voi kuitenkin käyttää vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten ohjattuun harrastustoimintaan, sekä esimerkiksi koulujen liikunnanopetukseen.

Porvoon kaupungin johtoryhmä linjasi kokouksessaan perjantaina, että Porvoon kaupungin nuorisotilojen asiakasmäärää rajataan 24. tammikuuta alkaen toistaiseksi vaikea koronatilanteen vuoksi.

Nuorisotilat ovat auki, mutta yhtä aikaa paikalla olevien asiakkaiden enimmäismäärää rajataan tilakohtaisesti. Keskustan Zentraan otetaan sisälle yhtä aikaa enintään 50 nuorta, Kevätkummun Nuokkaan enintään 30 nuorta ja Gammelbackan Kertsiin enintään 40 nuorta.

Toimintaa ja joidenkin tilojen käyttöä voidaan rajoittaa, jos toimintaa ei voida muuten järjestää terveysturvallisesti. Nuorisotiloja ei vuokrata ulkopuolisille eikä yleisötilaisuuksia järjestetä AVIn päätösten mukaisesti.

– Toimintaa pyritään mahdollisuuksien mukaan järjestämään ulkona. Nuorisopalveluiden digitaaliset palvelut ja kanavat ovat käytössä normaalisti, ja jalkautuvaa työtä kouluissa pyritään myös jatkamaan normaalisti, sivistysjohtaja Sari Gustafsson kertoo kaupungin tiedotteessa.

Mainos: Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut