Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yhteishaku alkaa pian, Porvoon ja Askolan Careerian avoimet ovet järjestetään tänä vuonna verkossa

Kevään yhteishaku alkaa 22. helmikuuta. Porvoossa, Askolassa ja Vantaalla toimivan Careerian perinteiset eri toimipisteissä toteutetut avoimet ovet järjestetään tänä vuonna verkossa.

Hakijat voivat tutustua tiistaina ja keskiviikkona 25.–26. tammikuuta kello 9–14 eri ammattialoihin virtuaalisesti, kun alojen opettajat ja opiskelijat esittelevät vuorollaan tarjolla olevia koulutuksia Teamsissa. Esittelyihin voi osallistua mielenkiinnon mukaan koulupäivän aikana oppilaanohjauksen tunneilla tai itsenäisesti.

Osallistumislinkki on toimitettu peruskouluille, työpajoille ja ohjaamoihin ja sen voi pyytää osoitteesta opinto-ohjaajat@careeria.fi. Esittelyjen tallenteet ovat nähtävissä Careerian verkkosivuilta koko helmikuun ajan yhteishakutiedotuksen alta.

Careeria tarjoaa paikkoja 17 ammatilliseen perustutkintoon Askolassa, Porvoossa ja Vantaalla sekä TUVA-koulutukseen Porvoossa. Opintoja voi painottaa kaikissa Careerian tarjoamissa perustutkinnoissa oman mielenkiinnon, ja vahvuuksien mukaan. Tarjontaa on yrittäjän ja urheilijan polusta aina kansainvälisyys- tai digipolkuun koulutuspaikkakunnasta riippuen.

Perustutkinto-opiskelijoilla on mahdollisuus myös kaksoistutkinnon suorittamiseen, ja korkeakouluyhteistyö mahdollistaa väyläopinnot jo ammattiopintojen ohessa.