Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoon Linnamäen päävesijohdon korjaustyöt alkavat ensi viikolla

Porvoon vesi on havainnut pienen vesijohtovuodon Linnanmäen päävesijohdossa Linnanmäen/Maarin alueella.

Porvoon vesi arvioi, että korjaustyöt voidaan aloittaa viikolla 5 alkuviikosta. Töiden aloittamista jouduttiin siirtämään osien toimitusvaikeuksien takia.

– Joudumme sulkemaan vesijohdon väliaikaisesti korjaustyön ajaksi. Alue, joka jää ilman vettä korjaustyön aikana on Vanhan rautatieaseman alue, jossa on yhteensä viisi kiinteistöä. Kyseisille asiakkaille ilmoitetaan tarkemmin suoraan, Porvoon vesi kertoo tiedotteessaan.

Korjaustyön arvioidaan kestävän yhden päivän, tarkempia tietoja saadaan kuitenkin vasta kun työ on aloitettu ja käynnissä. Mikäli työ kestää pidempään kuin päivän, Porvoon vesi tiedottaa asiasta uudelleen maanantaina.

Johtotyön seurauksena voi esiintyä veden laatuhäiriöitä , kuten ruosteista ja sameaa vettä, ilmaa vesijohdossa, parin vuorokauden ajan lähialueella. Porvoon vesi neuvoo tarvittaessa juoksuttamaan vettä hetken ajan, kunnes se on kirkasta.