Järjetön ilkivallanteko Porvoon Joonaanmäen kuntoradalla, latupohjiakin on tärvelty – asialla ollut täysikokoinen maataloustraktori, ”teot tarkoituksellista ja vahingoittamistarkoituksella tehtyjä”

Joonaanmäen kuntoradan kuntoilutelineitä on vahingoitettu traktorilla tahallaan päälle ajamalla. Vahingoitetun omaisuuden arvo on noin 4000-5000 euroa.

– Asiasta on tehty rikosilmoitus, kertoo liikuntapaikkamestari Pasi Liitiäinen.

Poliisi ei ole vielä tavoittanut Joonaanmäen tuhotekijää, mutta vihjeitä on traktorilla kulkeneesta tullut

Vahingonteko on tehty maanatain 24. tammikuuta ja tiistain 25. tammikuuta välillä, Liitiäisen arvion mukaan todennäköisesti öiseen aikaan.

– Jäljistä päätellen kyseessä on ollut täysikokoinen maataloustraktori. Niin ikään jäljistä päätellen teot ovat tarkoituksellisia ja vahingoittamistarkoituksella tehtyjä. Lisäksi traktorilla on vahingoitettu latupohjia Joonaanmäen ja Kevätkummun alueella, Liitiäinen kertoo.

Vahingoittuneet välineet on purettu liikuntapalveluiden toimesta, koska ne aiheuttivat loukkaantumisvaaran. Liikuntapalvelut tulee korvaamaan vahingoitetut välineet uusilla kesän 2022 aikana.

– Harmillista että yhteistä omaisuuttamme tärvellään näin ja vielä aikana jolloin liikuntavälineillä ja ulkoilualueilla käyttöasteet ovat kovia. Liitiäinen lisää.

Suositun Joonaanmäen vahingontekijästä ei ole vielä tietoa – vinkkejä niukasti, kalusteiden uusimisesta tuhansien lasku

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut