Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kotihoidon lähihoitajia etsitään nyt rahalla – Porvoo maksaa 300–800 euron palkkion sekä suosittelijalle että uudelle työntekijälle

Porvoon sosiaali- ja terveystoimi aloittaa kokeilun kotihoidon lähihoitajien rekrytointien tehostamiseksi. Kaupunki tiedotti maanantaiaamuna, että sekä rekrytoitavalle lähihoitajalle, että suosittelijana toimineelle kaupungin työntekijälle maksetaan kertakorvauspalkkio. Palkkion suuruus on 300–800 euroa riippuen uuden työsuhteen pituudesta.

– Kotihoidossa on jatkuva tarve lähihoitajista määräaikaisiin sijaisuuksiin sekä usein myös vakituisiin toimiin. Toivomme, että kertapalkkiokokeilun avulla muiden rekrytointikanavien lisänä saamme uusia lähihoitajia kotihoitoon, sosiaali- ja terveysjohtaja Ann-Sofie Silvennoinen kertoo tiedotteessa.

– Lähihoitaja, jos tunnet kaupungin työntekijän, voit itsekin vinkata häntä suosittelemaan sinua lähihoitajaksi kotihoitoon, kotihoidon palvelupäällikkö Krister Lindman kannustaa.

Kokeilusta on laadittu paikallinen sopimus, joka on voimassa helmikuun alun ja kesäkuun puolivälin välisenä aikana.

Homma toimii niin, että Porvoon kaupungin työntekijä lähettää suosittelun uudesta potentiaalisesta työntekijästä kotihoidon palvelupäällikkö Lindmanille, joka ottaa yhteyttä mahdolliseen uuteen työntekijään ja haastattelee sekä selvittää tarvittavat tiedot.

Suosittelu tehdään joko puhelimitse numeroon 040 5757758 tai sähköpostitse osoitteeseen krister.lindman@porvoo.fi