Porvoon nuorisopalvelut etsii yhä harjoitustiloja bändeille – Hattulasta, Tarmolasta ja Pensselitehtaaltakin käyty jo katsomassa sopivia

Kaupungin nuorisopalvelut etsii edelleen sopivia harjoitustiloja nuorison bändiharrastustoiminnalle. Samalla selvitetään tiloja sisäskeittauspaikalle.

– Olisi hienoa, jos löytyisi sellainen tila, jossa molemmat voisivat toimia samassa kiinteistössä, nuorisopalveluiden päällikkö Nina Jorkama toteaa.

Tämä oli myös kaupunginvaltuuston toive, joka marraskuussa 2021 myönsi Linnamäen bänditilojen korvaaville tiloille talousarviossa 50 000 euron ja investointeihin 100 000 euron määrärahan. Päätöksessään kaupunginvaltuusto edellytti, että mahdollista sisäskeittipaikkaa selvitetään samalla.

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden edustajat ovat yhdessä paikallisen skeittausyhdistyksen, Asvaltti-ihottuma ry:n kanssa tutkineet eri tilavaihtoehtoja.

– Olemme ensin selvittäneet kaupungin omistuksessa olevat tilat, mutta niistä ei valitettavasti ole löytynyt toimintaan soveltuvia, Nina Jorkama kertoo.

– Tällä hetkellä meille on tarjottu tiloja Hattulasta ja Tarmolasta, ja näihin olemme käyneet jo tutustumassakin, Jorkama kertoo.

Sosiaalisessa mediassa alkuviikosta esillä olleet niin kerrotut Pensselitehtaan tilat, ovat nekin olleet yksi vaihtoehto tiloja selvitettäessä.

– Olemme niihin käyneet tutustumassa, mutta mitään päätöksiä minkään tilan suhteen ei vielä ole tehty, kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Anders Lindholm-Ahlefelt toteaa.

– Kaupungin tahtotila on löytää nuorille hyvät ja toimivat harjoitustilat, ja paras tilanne olisi, jos tiloista löytyisi myös mahdollisuus sisäskeittipaikkaan. Meille voi edelleen tarjota tiloja, otamme mielellämme vastaan eri vaihtoehtoja, Lindholm-Ahlefelt toteaa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut