Omalla tyylillä keskellä pandemiaa ja rajoituksia – Porvoossa ravintolatarjonta on kasvanut ja usko alan elpymiseen on vankka – "Tämä on ollut stressitesti varmaan koko alalle"

– Oli perjantai 13. päivä. Keittiö valmistui edellisenä päivänä ja vielä aamu neljän aikaan täällä ruuvattiin, ravintola VÅRin Niko Lehto muistelee ravintolan H-hetkeä viime elokuussa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uusimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi