Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö kesätöitä Porvoosta tai naapurikunnista? Rekrytointitapahtuma Duunitehdas pidetään virtuaalisesti

Virtuaalinen Duunitehdas 2022 -tapahtuma järjestetään tiistaina 15. helmikuuta kello 13–16.

Tapahtumaan osallistuu useita Itä-Uudenmaan alueen työnantajia, joilla on paljon avoimia kesätyöpaikkoja. Kesätyötä etsivän nuoren kannattaa ehdottomasti osallistua Duunitehdas 2022 -tapahtumaan, kaupunki tähdentää tiedotteessa.

Perinteisen rekrytointitapahtuman järjestävät yhteistyössä Porvoon kaupunki, Uudenmaan TE-toimisto, Careeria, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Posintra.

Tapahtuman ohjelmassa on myös cv-klinikoita ja infoja, joissa työnhakijat saavat vinkkejä työnhakuun. Paikalla on myös oppilaitosten edustajia kertomassa koulutusmahdollisuuksista.

Tapahtuma järjestetään virtuaalisella Tavata-alustalla. Työnantajilla on alustalla omat virtuaaliset ständinsä, joilla he kertovat toiminnastaan ja avoimista työpaikoistaan. Myös työhaastattelut järjestetään virtuaalisella alustalla tapahtuman aikana.

Tapahtuma on kaikille osallistujille maksuton.

Tarkemmat tiedot päivän ohjelmasta ja rekisteröitymisohjeet Tavata-alustalle tulevat Duunitehtaan omille verkkosivuille:

https://www.duunitehdas.fi/