Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hopsis tuo benjitrampoliinin Porvoon jokirantaan kesäksi – ”Voi tulla jätskille ja vähän pomppimaan”, maalailee Jan Lundberg

Hopsis tuo ensi kesäksi benjitrampoliinin Porvoon jokirantaan Aleksanterinkadun sillan liepeille, jossa tarkka paikka on vielä avoinna.

– En ole käynyt itse vielä paikan päällä katsomassa, mutta sinne se tulee. Benjitrampoliini on tuotannossa Saksassa ja toivon saavani sen toukokuun lopussa. Tarkoitus on pystyttää se kesäkuun puolivälissä. Kesätyöntekijöiden rekrytointi on juuri käynnissä, Paramar Oy:n toimitusjohtaja Jan Lundberg sanoo.

Vaasalaisella perheyrittäjällä on ollut vuodesta 2014 lähtien liikkuva pomppulinnamaa Hopsis, jonka palveluita benjitrampoliini on täydentänyt mainiosti.

– Se on kuin kuorrutus kakun päälle, yrittäjä sanoo.

Ulkotilassa käytettävä laite on korona-aikana osoittautunut erityisen tervetulleeksi silloin, kun sisätila-aktiviitetit on täytynyt viranomaismääräyksien mukaan pitää suljettuina.

Jan Lundberg keksi ”härvelin” perhelomalla Hangossa.

Tulee aika hengästyneeksi jo parin minuutin jälkeen.

Jan Lundberg, Hopsis.

– Muksuilla oli niin hauskaa ja kun bisneskohde ovat lapset niin päätin kokeilla. Otin yhteyttä valmistajaan ja nyt näitä on meillä Hangossa, Tammisaaressa, Maarianhaminassa ja Vaasassa. Porvooseen tulee viides laite. Mulla on tuttuja Porvoossa ja keskustelimme viime syksynä heidän kanssaan, että olisiko Porvoossa tarvetta. Ymmärsin, ettei kaupungista oikein löydy tällaisia juttuja lapsille.

– Otin yhteyttä kaupunkiin ja meillä on ollut mukavia keskusteluja heidä kanssaan. Jokiranta on hyvä sijaintipaikka, koska siellä liikkuu kesällä paljon ihmisiä.

Benjitrampoliini tulee todennäköisesti olemaan jokirannassa avoinna kello 12–19. Lundbergin mukaan hyppäämässä ehtii käymään noin 20 henkilöä tunnissa. Kohderyhmä on kaikenikäiset, mutta laitteen painoraja on 13–80 kiloa.

– Käyttäjät ovat käytännössä alakouluikäisiä. Hyppyaika on kolme minuuttia, mikä voi kuulostaa vähältä, mutta siinä tulee aika hengästyneeksi jo parin minuutin jälkeen, Lundberg vakuuttaa.

– Sehän on tietysti hyppääjästä kiinni. Jos vain roikkuu valjaissa, niin sitten siinä ei hengästy.

Hopsiksen työntekijä valvoo ja ohjaa paikan päällä. Pomppimaan pääsee heti, kun joustinturvavaljaat on tiukasti kiinni. Hyppykerta maksaa viisi euroa.

– Sitä olen pitänyt hyvänä. Voi tulla jokirantaan jätskille ja käydä vähän pomppimassa. Laitteessa voi harjoitella voltteja ja erilaisia muita akrobaattisia temppuja kuten bäckiä. Lapsi pääsee siinä tekemään monenlaista sellaista mitä muuten ei uskaltaisi ja siitä tulee mahtava fiilis, tietää telinevoimistelua harrastanut ja sitä valmentava Jan Lundberg.

– Kun vaan muistaa heti ponnistuksen jälkeen nojata taaksepäin ja koukistaa polvet, sitähän tässä on toistettu varmasti tuhat kertaa, hän innostuu.

Tänä kesänä Hopsis ei tuo laitetta muualle kuin Porvooseen, vaikka kysyntää varmasti olisi muillakin paikkakunnilla.

– Otetaan yksi paikka kerrallaan, kun ollaan pieni perheyritys. Toivotaan, että tämä tulee pysyvästi Porvooseen kesäajoiksi.