Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoon Ohjaamosta saa apua kesätyön hakemiseen ja nyt on aika ilmoittautua esimerkiksi anniskelu- tai hygieniapassikoulutukseen

Porvoon Ohjaamo auttaa ja ohjaa kesätöihin liittyvissä asioissa, kuten CV:n tekemisessä, työhakemuksen kirjoittamisessa tai kesätyöpaikan etsimisessä. Ohjaajien kanssa voit myös käydä läpi oikeutesi työntekijänä.

Koronatilanteen salliessa Ohjaamo tarjoaa tänäkin keväänä porvoolaisille alle 30-vuotiaille useita työllistymisetä edistäviä lyhytkorttikoulutuksia 10 euron osallistumismaksulla.

Käy kysymässä lisää hygienia- tai anniskelupassikoulutuksesta sekä työturvallisuus- tai tulityökorttikoulutuksesta! Koulutuksiin ilmoittaudutaan Ohjaamossa henkilökohtaisesti. Koulutuksiin mahtuu korkeintaan 30 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautuessa.

Koulutuspäivät ovat 12.5. anniskelupassikoulutus, 16.3. työturvallisuuskoulutus, 19.3. hygieniapassikoulutus, ruotsinkielinen, 24.3. tulityökorttikoulutus, ja 26.3. hygieniapassikoulutus, suomenkielinen.

Tervetuloa Ohjaamoon, Mannerheiminkatu 20 E, ilman ajanvarausta ma-to kello 12.30–16.00. Ota yhteyttä Ohjaamoon: puhelin ja WhatsApp 040 676 1442, ohjaamo@porvoo.fi, Instagram @ohjaamoporvoo Facebook: Ohjaamo Porvoo/ Navigatorn