Näköislehdessä tänään | Lämpöpumppumarkkina käy kuumana – yksi vaihtajista on Jani Kurtelius, joka on jo nähnyt hyödyt kukkarossaan

Koti: Jani Kurtelius tietää kokemuksesta, miten paljon ilma-vesilämpöpumppu on auttanut säästämään kodin lämmityskuluissa. Tänä talvena hän vaihtaa järjestelmänsä uuteen. Lämpöpumppujen myynti on viime aikoina kasvanut. Energia-avustushakemuksissa on ollut ruuhkaa.

Hälytykset: Aiheettomat hätäpuhelut tien päältä teettävät ammattipelastajille runsaasti turhaa työtä. Astetta ikävämpiä soittajia ovat kiukunpurkajat.

Lastenmusiikki: Pauliina Lerchen ja Hannamari Vallilan Mimmit on tehnyt lastenmusiikkia jo 15 vuotta.

– Minun ja muidenkin lastenmusiikin tekijöiden haave on, että lapset kuuntelisivat lastenmusiikkia pidempään kuin mitä nykyään tapahtuu, Lerche kertoo.

Kulttuurihistoria: Suomen kello- ja korumuseo Kruunu avaa ovensa Espoossa keväällä uusissa tiloissa. Kyseessä on Suomen ainoa museo, joka on erikoistunut kelloihin ja koruihin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut