Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoossa on kesäksi tarjolla noin tuhat venepaikkaa, haku on käynnissä nyt

Porvoon kaupungin venepaikkojen haku parhaillaan käynnissä. Hakemuksia aletaan käsitellä viikolla 12. Viime kauden venepaikan voi uusia maksamalla laskun.

Kaupungilla on yhteensä noin 1 000 vuokrattavaa venepaikkaa Porvoonjoen varrella, Gammelbackassa, Hamarissa, Tolkkisissa, Kråkössä, Kulloossa, Sannaisissa, Jakarissa, Virvikissä ja Skepparsissa.

– Uusitut laiturit Aleksanterinkadun sillan eteläpuolella saadaan käyttöön tänä kesänä. Niissä on vähemmän paikkoja kuin aiemmin, mutta kokonaispaikkamäärä pysyy samana, kun Sakta Farteniin on asennettu täysin uusi laituri viime kesänä ruopatulle alueelle, työnjohtaja Janita Pihlaja-Wickholm kertoo.

Venepaikat on tarkoitettu ensisijaisesti porvoolaisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Toukokuun alusta alkaen paikkoja vuokrataan myös ulkopaikkakuntalaisille. Hakemuksen voi kuitenkin jättää jo nyt. Lisätietoa venepaikoista ja niiden hakemisesta löytyy Porvoon kaupungin nettisivuilta www.porvoo.fi/venepaikat.