Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Yhä useampi striimaa elämäänsä verkkoon – yksi heistä on Aleksi Hahtonen, joka toivoo, että se toisi myös elannon

Striimaaminen: Aleksi Hahtonen, 31, toivoo, että voisi saada elantonsa sillä, kun toiset seuraavat netissä hänen pelaamistaan ja elämäänsä. Striimaajat päästävät katsojat kurkistamaan yksityiselämäänsä.

Striimaaminen ja niiden katsominen yleistyvät Suomessa jatkuvasti, kertoo Tampereen yliopiston pelillistämisen professori Juha Hamari. Suosioon on vaikea päästä, sillä striimaajia on valtavasti.

Terveys: Eturauhasen aiheuttamat ongelmat ovat yleisiä etenkin länsimaissa. Hyvänlaatuisen liikakasvun aiheuttamia oireita on noin 40 prosentilla yli 60-vuotiaista miehistä. Eturauhassyöpä on suomalaisten miesten yleisin syöpä.

Käsityöt: Neulesuunnittelukilpailuissa pärjänneet Essi Kyllönen ja Silja Lavikainen ammentavat ideansa luonnosta. Samalla eettiset asiat ovat nousseet yhä tärkeämmiksi.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!