Kaartin jääkärirykmentin auto kolaroi Sipoossa – kyydissä 9 varusmiestä

Sipoossa sattui maanantai-iltana liikenneonnettomuus, kun Kaartin jääkärirykmentin henkilöpakettiauto kolaroi siviiliajoneuvon kanssa.

Puolustusvoimat tiedottaa onnettomuudesta maavoimien verkkosivuilla.

Onnettomuus sattui Brobölentien ja Nikkiläntien risteyksessä hieman kello 18 jälkeen.

– Henkilöpakettiauton kyydissä oli tapahtumahetkellä yhdeksän varusmiestä. Siviiliajoneuvon kyydissä oli kuljettaja. Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa, puolustusvoimien tiedotteessa kerrotaan.

Tiedotteen mukaan siviiliautoon tuli onnettomuudessa lieviä peltivaurioita.

– Molemmat ajoneuvot pääsivät jatkamaan matkaansa tapahtuneen jälkeen. Poliisi on käynyt paikalla, tiedotteessa kerrotaan.

Kaartin jääkärirykmentin 1. sotilaspoliisikomppania harjoittelee tällä viikolla Sipoossa sekä Nikkilässä että Boxissa. Harjoituksessa käytetään harjoitusampumatarvikkeita.

Keskiviikkona 23.2. joukot siirtyvät jalkamarssilla Santahaminasta Sipooseen. Harjoituksia on niin Östersundomin kuin Vuosaaren alueilla. Vuosaaressa ei käytetä ampumatarvikkeita.

Harjoitus päättyy torstaina 24.2. Santahaminassa.

– Joukot liikkuvat maastopuvuissa ja heidän varustukseensa kuuluu rynnäkkökivääri. Kouluttajilla on päällään keltaiset huomioliivit. Joukot siirtyvät harjoituskohteisiin siviili- ja Puolustusvoimien ajoneuvoilla, myös panssaroiduilla miehistönkuljetusajoneuvoilla Paseilla, tiedotteessa kerrotaan.

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut