Porvoolaisyritykset löytyvät nyt uudesta maksuttomasta palveluhakemistosta

Uusi yritys- ja palveluhakemisto kokoaa porvoolaisyritykset helposti selailtavaksi kokonaisuudeksi, josta yrityksiä voi etsiä myös tuotteiden ja palveluiden mukaan. Posintran ylläpitämä hakemisto palvelee kuluttajia, julkisia toimijoita ja yrityksiä itseään.

Hakukoneet ovat tiedon etsijän apuna, mutta niissä näkyminen vaatii usein yritykseltä vaivaa ja rahaakin.

– Moni eri taho on kaivannut alueellista yritysrekisteriä, joka kokoaisi yritykset myös toimialoittain. Tämä helpottaa esimerkiksi vertailua ja palvelujen löytämistä, Posintran toimitusjohtaja Fredrik Pressler sanoo.

Yritys- ja palveluhakemisto löytyy Posintran sivuilta ja sen tiedot perustuvat kaupparekisteriin ja yrityksen itse päivittämiin tietoihin.

Hakemiston toimialaluokitus on tiivistetty versio Tilastokeskuksen TOL-luokituksesta ja Kaupparekisteristä saaduista tiedoista. Käytännössä pohjalla oleva kanta on vuosien saatossa täydentynyt monista eri lähteistä, myös Posintran kautta.

– Siksi on tärkeää, että jokainen yritys kävisi itse tarkistamassa hakemistossa olevat tietonsa ja muokkaisi niitä tarvittaessa. Samalla kannattaa ehdottomasti kuvata kortille vielä lyhyesti yrityksensä tuotteet ja palvelut ja profiloida näin yritystään vielä tarkemmin.

Yritykselle hakemisto tarjoaa täydentävän väylän löydettävyydelle. Hakemisto on maksuton ja ohjaa tiedonetsijän eteenpäin yrityksen kotisivuille.

– Kuluttajat, yritykset ja julkiset toimijat etsivät jatkuvasti tietoa yrityksistä hankintojensa tueksi, olipa kyse sähköurakoitsijan kilpailuttamisesta tai vaikkapa markkinointipalveluiden löytämisestä. Hakukoneet löytävät ne, jotka pärjäävät algoritmien kanssa. Hakemistomme tarjoaa tiedon selkeästi ja tasavertaisesti, Fredrik Pressler sanoo.

Hän muistuttaa, että hakemisto tarjoaa myös paikallisyrityksille itselleen työkalun löytää muita toimijoita esimerkiksi kontaktoinnin tai markkinakartoituksen pohjaksi.

– Aina kannattaa olla kiinnostunut toimintaympäristöstään, seurata millaisessa markkinassa toimii, keiden kanssa kilpailee, missä olisi yhteistyön paikkoja ja miten oma yritys asemoituu kokonaisuuteen.

Hakemisto antaa suuntaa-antavia tietoja eri toimialojen yritysmääristä Porvoossa. Yrityksillä on myös mahdollisuus poistaa tietonsa, mikäli niitä ei halua hakemistoon. Yritys- ja palveluhakemiston lisäksi Posintra julkaisee sivuillaan maaliskuussa Yritystulkki-palvelun, joka tarjoaa tietoa sekä valmiita työkirjoja, laskentaohjelmia ja lomakkeita yrittämisen koko kaarelle.

Yritys- ja palveluhakemisto: https://posintra.yrityshakemistot.fi/

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut