Walk in -rokotukset jatkuvat Porvoossa, lauantaina myös 5–11-vuotiaat voivat saada rokotuksen ilman ajanvarausta

Lauantaina 26. helmikuuta järjestetään jälleen walk in -koronarokotustilaisuus Näsin terveysasemalla (Askolinintie 1). Rokotuksen saa ilman ajanvarausta kello 9–15. Myös 5–11-vuotiaat voivat tulla nyt 1. tai 2. rokotukseen ilman ajanvarausta, mutta he tarvitsevat huoltajien allekirjoittaman lupalapun rokotukseen tullessaan. Lupalomakkeen voi tulostaa etukäteen kaupungin nettisivuilta.

– Walk in -rokotuksiin ei ole joutunut viime aikoina jonottamaan, mutta ajan voi tietenkin varata myös ennakkoon, palvelupäällikkö Heli Sjöblom kertoo.

Seuraavat walk in -rokotukset järjestetään keskiviikkona 2.3. kello 16–19.30 ja lauantaina 5.3. kello 9–15. Silloin rokotetaan vain yli 12-vuotiaita. Walk in -rokotuksessa voi saada 1.–3. rokoteannoksen annosvälien mukaisesti. 12–17-vuotiaista kuitenkin vain ainoastaan vaikeasti immuunipuutteiset saavat tällä hetkellä 3. annoksen.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut