Askolan kirjasto aloittaa keskustelusarjan Ukrainasta – Venäjältä ja Ukrainasta 20 vuotta raportoinut Kerstin Kronvall avaa keskustelusarjan

Askolan pääkirjastossa alkaa keskiviikkona 9. maaliskuuta keskustelusarja Ukrainasta ja maailman tilasta. Askolan tarinapiirin vieraaksi saapuu toimittaja Kerstin Kronvall, joka on raportoinut Ylelle Ukrainasta ja Venäjästä 2000-luvun alusta lähtien.

Tilaisuus järjestetään Askolan pääkirjastossa Pappilantie 2:ssa keskiviikkona 9.3. kello 17 – 19.

– Kirjastoon on helppo tulla, se on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa voi käydä keskusteluja ja vuoropuhelua ajankohtaisista aiheista, kirjastonjohtaja Keth Strömdahl sanoo .

– Tässä maailman tilanteessa ihmisillä on tarve tavata toisiaan ja keskustella Ukrainasta ja kaikesta mahdollisesta muustakin. Askolan kirjastossa on toiminut tarinapiiri jo vuosia mutta koronarajoitukset ovat estäneet tilaisuuksien järjestämisen. Syksyn kahdessa tarinapiirissä meillä oli paikalla nelisenkymmentä henkeä, mikä on suuri määrä Askolan mittakaavassa.

Keskustelusarjan avaus myös striimataan. Linkki löytyy kunnan nettisivuilta ja Askolan kirjaston Facebook-sivuilla. https://www.youtube.com/watch?v=_omBVvA52gk

Askolan kirjastossa on esillä kirjanäyttely Ukrainasta ja maailman tilasta. Kirjat ovat myös lainattavissa.

Keskiviikkona 16.3. keskustelusarja jatkuu kello 17 – 19. Silloin vieraana on kunnanjohtaja Ilari Soosalu sekä kirkkoherra Antti Kupiainen.

Tarinapiiri kokoontuu keskiviikkona 23.3. kello 17 – 19, jolloin vieraana on Anneli Rissanen. Aiheena on Korttian kyläkirja, jonka aineisto Anneli Rissanen on koonnut ja toimittanut.

Askolan kirjastossa on myös esillä Kirkon Ulkomaanavun keräyslipas.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut