Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoo uudisti verkkosivujensa sisällön yli 100 työntekijän voimin – "Kaupungin tärkein kanava palveluista viestimiseen"

Porvoon kaupunki avasi keskiviikkona uuden verkkopalvelunsa. Porvoo.fi-sivujen lisäksi ovat uudistuneet Porvoon tilapalveluiden, Porvoonseudun musiikkiopiston ja Kuninkaantien työterveyden sivut sekä VisitPorvoo-sivusto.

Kaupungin tiedotteen mukaan tapahtumien näkyvyyteen on haluttu panostaa ja siitä syystä myös kaupungin tapahtumakalenteria on kehitetty.

Porvoon kaupungin verkkopalvelussa kävi viime vuonna noin 2,7 miljoonaa vierailijaa, joista 55 prosenttia käyttämällä älypuhelinta. Helppokäyttöisyys, kustannustehokas ja visuaalinen houkuttelevuus ovat olleet tärkeitä tavoitteita uudistuksessa.

− Porvoo.fi-verkkopalvelu on kaupungin tärkein kanava palveluista viestimiseen, yhteys- ja viestintäjohtaja Aino-Marja Kontio toteaa tiedotteessa.

Verkkopalvelu-uudistuksen valmistelu alkoi syksyllä 2019. Yhteistyö sivuston toteuttajan, Knowit Experience Oy:n kanssa alkoi syksyllä 2020.

Toimialojen työntekijöiden oman työn ohella toteuttama sisällöntuotanto alkoi pääosin syksyllä 2021.

− Verkkosivujen sisällöntuotantoon on osallistunut yli sata kaupungin työntekijää, Aino-Marja Kontio kiittelee.