Näköislehdessä tänään | Vielä hetki sitten Väinö Toots selvitti viemärien kuntoa, nyt hän tutkii dataa – "Ne, jotka saavat siitä irti lisäarvoa, ovat vahvoilla"

Alanvaihto: Vuonna 2019 Väinö Tootsin työtä oli viemäreiden kunnon selvittäminen. Nyt hän toimii tuntiopettajana ja tutkimusavustajana. Tootsia kiinnostavat erityisesti kuvantunnistus ja sosiaalisen median analyysi.

– On minulla sellainen kutina, että näille osaajille on töitä. Pandemian myötä yhä enemmän asioita siirtyy nettiin ja datan määrä kasvaa. Ne, jotka saavat siitä irti lisäarvoa, ovat vahvoilla, hän sanoo.

Kirjallisuus: Sosiaalisesta mediasta löytyy paljon lukuvinkkejä kaikenikäisille kirjojen ystäville. Tiktokissa kirjavideot innostavat nuoria lukemaan leikkimielisyyden ja hauskuuden kautta.

Kulttuuri: Suomen suurimpien luontodokumenttien sarja päättyy valtaviin tappioihin, sanoo tuottaja Marko Röhr. Elokuvatuottajat pelkäävät kelvotonta korvausmallia teatterisulusta.

Uutiset: Näköislehdestä löydät kattavan uutiskoosteen sodasta Ukrainassa sekä sen vaikutuksista laajemmin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut