Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uudenmaan Helle-kirjastot tarjoavat luettavaksi lehtiä ympäri maailman, sekä konsertteja, oopperaa ja balettia katsottavaksi

Helle-kirjastojen uudet palvelut tarjoavat e-lehtiä sekä konsertti-, ooppera- ja balettitaltiointeja.

Helle-kirjastoja ovat Askolan, Hangon, Inkoon, Lapinjärven, Loviisan, Myrskylän, Pornaisten, Porvoon, Pukkilan, Raaseporin, Sipoon ja Siuntion kunnan- ja kaupunginkirjastot.

PressReader on jo aiemmin tuttu joillekin kirjastonkäyttäjille, mutta nyt se avataan kaikkien Helle-kirjastojen asiakkaille, Porvoon kaupunki kertoo tiedotteessaan.

PressReaderissä voi lukea sanoma- ja aikakauslehtiä ympäri maailman, 120 maasta 60 kielellä. Medici.tv Edu sisältää tuhansia konsertti-, ooppera- ja balettitaltiointeja.

Sekä PressReaderia että Medici.tv Edua voi käyttää myös etänä. Molempiin palveluihin kirjaudutaan Helle-kirjastokortilla ja tunnusluvulla. PressReaderistä on lisäksi olemassa mobiililaitteille tarkoitettu sovellus, jonka voi ladata ilmaiseksi. Tarkemmat kirjautumisohjeet löytyvät Helle-verkkokirjastosta https://helle.finna.fi/Content/e-aineisto