Porvoon kesän asvalttiurakassa sekä punaista että tavallista

Kevätkumpu, Kaupunginhaka ja Alkrog ovat Porvoon katujen päällystysohjelman mukaan ensimmäisiä paikkoja, joissa voi havaita asvalttitöitä toukokuussa. Uuden päällysteen saavat muun muassa Merituulentie, Porvoon sisäkehä ja Alkrogintie. Kesän muita vilkasliikenteisiä kohteita ovat Sammontie, Wittenberginkatu ja Haikkoontie.

Porvoon kesän päällystysohjelmassa on 50–60 katuosuutta, joista noin 40 on uudelleenpäällystystä ja loput rakennus- tai investointikohteita.

Huomiota tulevat herättämään niin sanotut punaisen asvaltin kohteet eli Jokikadun pyöräkatu jokirannassa sekä Maistraatinkadun ja Näse-Juttenkadun pyöräkadut Näsissä.

Kaupungin tiedotteen mukaan asvalttiurakkaan liittyen on myös tarkoitus kunnostaa kevyen liikenteen väyliä ja puistokäytäviä tarpeen mukaan 5–8 kilometriä.

– Päällystystöitä tehdään keskusta-alueella myös öisin näillä näkymin heti juhannuksen jälkeen. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa häiriötä, katurakennusinsinööri Riku Romppanen kertoo tiedotteessa.

Tarkempi töiden aikataulu tiedotetaan toukokuussa. Porvoon kaupunkikehityslautakunta valitsee tämän kesän päällystysurakoitsijan kokouksessaan 22. maaliskuuta.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut