Loviisan Lämpö osti Pukkilan ja Pornaisten kaukolämpöliiketoiminnan – ”Emme onnistuneet kehittämään”

Loviisan Lämpö Oy ostaa Pukkilan ja Pornaisten kaukolämpöliiketoiminnan Nivos Vesi ja Lämpö Oy:ltä, yhtiöt kertovat tiedotteessaan. Kauppakirjat solmittiin 16. maaliskuuta ja liiketoiminta siirtyy uudelle omistajalle huhtikuun alusta.

Operatiivinen johtaja Kimmo Rintamäki Nivos Vesi ja Lämmöstä sanoo kaukolämmön toimituksen jatkuvan normaalisti katkoksitta, eikä omistajanvaihdos edellytä toimenpiteitä asiakkailta.

Yhtiössä ei hänen mukaansa onnistuttu kehittämään Pornaisten ja Pukkilan alueen kaukolämpöä täysin tavoitellulla tavalla.

– Uskomme Loviisan Lämmöllä olevan työn jatkamiseen hyvät resurssit sekä vahva sitoutuminen tulevaisuuden investointitarpeisiin. He ovat Nivoksen lailla energia-alan aktiivisia toimijoita ja omaavat paljon kokemusta kaukolämpöliiketoiminnan kehittämisestä, Rintamäki toteaa.

Nivos Palvelut Oy kuitenkin jatkaa Pornaisten ja Pukkilan kaukolämpölaitosten ja -verkon operoijana ja tuottaa palveluita Loviisan Lämmölle.

Loviisassa on aloitettu matkan kohti fossiilivapaata lämmöntuotantoa.

– Olemme sitoutuneet jatkamaan tätä tärkeää työtä myös Pornaisissa ja Pukkilassa. Päätavoitteenamme on tarjota kaikille asiakkaillemme toimintavarmaa, ympäristöystävällistä ja vastuullisesti tuotettua kaukolämpöä niin tänään kuin tulevaisuudessakin, Loviisan Lämmön toimitusjohtaja Mikko Paajanen kertoo tiedotteessa.

Hän toivottaa Pornaisten ja Pukkilan kaukolämpöasiakkaat tervetulleiksi.

Nivos aikoo tiedotteen mukaan vahvistaa fossiilivapaiden ja omavaraisten energianlähteiden kehitystä. Yhtiö keskittyy jatkossa entistä vahvemmin Mäntsälän alueen kaukolämmön ja päästöttömien energiaratkaisujen kehittämiseen, kuten maakaasuriippuvuuden vähentämiseen ja kotimaisen bioenergian sekä uusiutuvan energian osuuden lisäämiseen.

Asiakaspalvelu siirtyy huhtikuun alusta Loviisan Lämpöön, jonne laskutuskin siirtyy viimeistään heinäkuun alkuun mennessä. Asiakaspalvelunumero on 0400 320 923, vikapäivystys häiriötilanteissa on toistaiseksi ennallaan 050 386 3900. Yhtiö tiedottaa asiakkaitaan uusista laskutustiedoista.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut