Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaivosilta Myrskylässä uusitaan 13 tunnin urakkana – ”Tässä on huomioitu koulukuljetukset ja muut”

Puntarmäentie Myrskylässä katkaistaan liikenteeltä Kaivosillan uusimisen ajaksi. Koko urakan kestoksi on määritelty noin puoli vuorokautta.

Kiertotie on käytössä keskiviikosta 13.4. kello 17 alkaen maanrakennus- ja siltatyön ajan.

Puntarmäentie 11829 Roopenkujan ja Uudentuvantien välillä avataan liikenteelle viimeistään torstaina 14.4. kello 6.00. Työn valmistuessa tie voidaan avata aiemminkin, kertoo Ely-keskus tiedotteessaan.

Ely-keskuksen palkkaama urakoitsija Marko Huhtakallio vahvistaa, että siltatyö todellakin tehdään 13 tunnissa.

– Kun on mahdollista tehdä nopeasti niin sitten tehdään. Tässä on huomioitu koulukuljetukset ja muut. Silta on tässä tapauksessa teräsputkisilta, joka tulee elementtinä. Se on siis iso yli kaksi metriä halkaisijaltaan oleva rumpuputki. Sellaiset luokitellaan sillaksi, Huhtakallio selventää.

Liikenne ohjataan kiertotielle Kankkilan suunnasta tullessa Kankkilantien (tie 11833) ja Myrskyläntien (tie 162) kautta. Kiertotien pituus on 23,6 kilometriä.

Huhdin suunnasta tullessa liikenne ohjataan kiertotielle Huhdintien (tie 11821) ja Myrskyläntien (tie 1605) kautta. Kiertotien pituus on 22,1 kilometriä.