Onko sinulla käytössä ranta, jonka uimavettä ei valvota vielä? Ehdota uimarantaa Itä-Uudellamaalla valvottavien luetteloon

Porvoon kaupungin ympäristöterveydenhuolto toivoo asukkaiden tekevän tarpeen mukaan ehdotuksia valvottavien uimarantojen joukkoon Itä-Uudellamaalla. Se valvoo yleisten uimarantojen veden laatua Askolassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Pornaisissa, Porvoossa ja Sipoossa.

Ehdotuksia voi lähettää 27.4. mennessä osoitteella: ymparistoterveydenhuolto@porvoo.fi tai postitse: Tekniikankaari 1A, Porvoo.

Yleisten uimarantojen lisäksi valvottavana ovat leirikeskusten paikalliset uimarannat kunnissa.

Uimarannan ylläpitäjä vastaa uimarannan siisteydestä ja turvallisuudesta. Uimavedestä tutkitaan ulosteperäiset bakteerit.

Näytteenoton yhteydessä tarkastetaan rannan yleinen siisteys ja sinilevätilanne. Uimavesinäytteiden tulokset ja sinilevähavainnot ovat nähtävillä uimarantojen ilmoitustauluilla ja ympäristöterveydenhuollon nettisivuilla.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut