Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Kojonkosket ovat yhdessä erilläänkin – heidän tarinansa lisäksi päivän näköislehdessä on tuhdisti luettavaa pitkäänperjantaihin

Pariskunta: Mika ja Ulla Kojonkosken yhteinen tarina alkoi rippikoululeiriltä yli 40 vuotta sitten. Sukset eivät ole menneet ristiin, vaikka Mika on valmentanut maailmalla eri mäkihyppymaajoukkueita, ja Ulla on sinä aikana kasvattanut kotona kolme lasta aikuisiksi.

Tekstiilit: Vaatekaupassa ostajat ovat yhä kiinnostuneempia ekologisuudesta ja eettisyydestä, mutta tuotteiden vertailu on vaikeaa. Käsityöaktivisti Niko Lindgren ostaa harvoin uutta ja korjaa usein vanhaa.

Oppiminen: Ajatus ihmisestä eläimenä voi aiheuttaa vastustusta, mutta eläinkouluttaja Tua Onnelan ja tutkija Jenni Spännärin mielestä oman eläimyytensä hahmottaminen on hauskaa ja hyödyllistä.

Nämä jutut ja paljon muutakin luettavaa löydät päivän näköislehdestä, joka tarjoaa tänään tilaajille 40 sivua lisäluettavaa uutisista ilmiöihin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!