Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiltti pääsiäisnoita noitui hyvää mieltä porvoolaispäiväkodin lapsille

Päiväkoti Metsätähdestä siirryttiin torstaina pääsiäisen viettoon suut makeina. Tilda-noita ja Hilda-kana vierailivat päiväkodin pihalla ilahduttamassa lapsia. Toisin kuin pääsiäisnoidat yleensä, tämä noita jakoi koristaan suklaakarkkeja lapsille.

Lapset olivat valmistautuneet noidan vierailuun harjoittelemalla Kanapolkka ja Pikku tipu hyppeli -lauluja, joita sitten esitettiin noidalle. 3–5-vuotiaiden suomenkielisten lasten Hillat-ryhmä oli askarrellut somat höyhenpäähineet ja heilutti kanaplakaatteja.

– Yksi päiväkotipäivä enää ja sitten on pääsiäinen, Olivia riemuitsi.

– Pääsiäinen on semmoista aikaa, jolloin pääsiäispupu tuo suklaamunia. Meillä ei käy pääsiäispupu, mutta mummolla ehkä käy. Menemme tänään mummolle virpomaan, hän kertoi.

Päiväkodissa tehdyt pääsiäisaskartelut oli jo viety kotia koristamaan. Lapset kertoivat askarrelleensa tipuja ja pupuja vessapaperirullista, maalanneensa pääsiäismunia ja kylväneensä rairuohoa. Jumppatunneilla oli pelattu höyhenpeliä, jossa puhaltelemalla piti saada värikkäät höyhenet pysymään ilmassa.

– Minä olen kerännyt pajunkissoja ja tehnyt niistä siskolle vitsoja, HiIlla kertoi omista pääsiäisvalmisteluistaan.