Myrskylään ja Pukkilaan pop-up-rokotuspisteet ensi viikolla

Ensi viikolla koronarokotuksen voi hakea ilman ajanvarausta pop-up-rokotuspisteiltä Myrskylässä ja Pukkilassa. Väliaikainen rokotuspiste on Myrskylän sote-keskuksessa maanantaina 25.4. kello 13–18 ja Pukkilan Hyvinvointikeskus Onnin tiloissa perjantaina 29.4. kello 14–18.

Paras tapa suojautua koronataudin vakavaa muotoa vastaan on ottaa rokotus. Pop-up-pisteiltä rokotuksen voivat ottaa ensisijaisesti ikääntyneet mutta myös kaikki 12 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat.

Rokotuspisteiltä voi ottaa 1., 2., 3. tai 4. rokotteen. Neljännen rokotteen saavat tällä hetkellä vain 80 vuotta täyttäneet tai voimakkaasti immuunipuutteiset henkilöt aikaisintaan kolme kuukautta kolmannen rokotuksen jälkeen.

Kaksi rokotetta saanut ja koronataudin sairastanut iäkäs tai voimakkaasti immuunipuutteinen henkilö voi ottaa kolmannen rokotteen, kun sairastetusta taudista on kulunut 3 kuukautta.

Kolme rokotetta saanut ja sen lisäksi koronataudin sairastanut iäkäs tai voimakkaasti immuunipuutteinen ei toistaiseksi tarvitse neljättä rokotetta.

Rokotuspisteille voi tulla vain täysin oireettomana ja mukaan tarvitaan henkilöllisyystodistus (myös ajokortti tai Kela-kortti käyvät). Asiointia nopeuttaa, jos puhelimessa tai tulostettuna on Omakannan rokotustodistus.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut