Nylander asettuu ehdolle ensi kevään eduskuntavaaleissa – "Tarvitsemme ennen kaikkea tulevaisuudenuskoa"

Porvoolainen valtiosihteeri Mikaela Nylander on asetettu ehdolle eduskuntavaaleihin 2023 RKP:n Uudenmaan piirikokouksessa.

Neljä kautta kansanedustajana vuosina 2003–19 toiminut Porvoon kaupunginvaltuuston puheenjohtaja kertoo tiedotteessa pohtineensa viime vuosina tarkoin erilaisia vaihtoehtoja.

– Päätökseni asettua ehdolle on kypsynyt pikku hiljaa. Minulle yhteiskuntavaikuttaminen on edelleen mielekkäin ja arvokkain vaihtoehto. Kansanedustajana toimiminen on erittäin tärkeä ja arvokas luottamustehtävä, Mikaela Nylander sanoo tiedotteessa.

Nylander katsoo, että hänelle kertynyt osaaminen ja kokemus ovat nyt tarpeen, kun suomalainen yhteiskunta kohtaa suuria muutoksia ja haasteita.

– Haluan myötävaikuttaa tulevaisuuteen tähtääviin ja ihmislähtöisiin ratkaisuihin. Tarvitsemme ennen kaikkea tulevaisuudenuskoa ja luottamusta siihen, että pärjäämme yhteiskuntana, Nylander toteaa.

Asiakysymyksistä hän nostaa esiin mielenterveysongelmien paremman hoidon ja panostukset koulutukseen, tutkimukseen ja innovaatioihin.

– Tulemme tarvitsemaan työperäistä maahanmuuttoa, hyvinvointimme on riippuvainen koulutetun työvoiman saatavuudesta, Nylander sanoo.

Kuntavaaleissa kesäkuussa 2021 ja aluevaaleissa tammikuussa 2022 Nylander oli äänikuningatar. Itä-Uudenmaan aluevaaleissa Nylander keräsi tiedotteen mukaan suhteellisesti toiseksi eniten ääniä koko maassa. Hän ottikin hoitaakseen aluehallituksen puheenjohtajuuden.

– Taistelu RKP:n kansanedustajien paikoista Uudellamaalla tulee olemaan kovempi kuin koskaan tulevissa vaaleissa. Lähden tavoittelemaan uusmaalaisten luottamusta hyvin päättäväisesti ja suurella taistelutahdolla.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut