Sipoon Demarit ry tukee Anette Karlssonia eduskuntavaaleissa

Sipoon Demarit ry tukee Anette Karlssonia kevään 2023 eduskuntavaaleissa. Aiemmin Karlssonin oma puolueosasto Borgå svenska socialdemokrater on asettanut Karlssonin ehdolle kevään eduskuntavaaleihin. Porvoolaisella Karlssonilla on vahvat siteet Sipooseen, sillä hänen puolisonsa on kotoisin Sipoosta.

– Sipoo on elinvoimainen kunta, jonne ihmiset mielellään muuttavat. Sellainen sen tulee olla myös jatkossa, siksi on tärkeää, että meitä kohdanneiden kriisien hoitamisesta aiheutuneet kustannukset korvataan kunnille täysimääräisesti. Meidän tulee rakentaa yhtenäistä ja elinvoimaista Itä-Uuttamaata, joka lisää koko alueen hyvinvointia ja elinvoimaa, Karlsson kertoo.

Sipoon Demareiden puheenjohtaja Tapio Virtanen pitää koko alueen kannalta tärkeänä, että eduskuntaan valitaan suurten puolueiden edustajia.

– Olemme vakuuttuneita siitä, että Anette pystyy viemään koko Itä-Uudenmaan asiaa eteenpäin eduskunnassa, Virtanen sanoo.

Karlsson työskentelee eduskunnassa sosialidemokraattisen eduskuntaryhmän kansalaisjärjestötoiminnan asiantuntijana. Hän on Itä-Uudenmaan aluevaltuuston varapuheenjohtaja ja sosialidemokraattisen aluevaltuustoryhmän puheenjohtaja.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut