Porvoon suomenkielisiin koulutuspalveluihin rekrytoidaan lukuisia uusia opettajia

Porvoon sivistystoimen suomenkielisiin koulutuspalveluihin haetaan uusia ammattilaisia. Nyt haetaan muun muassa erityisopettajia, ruotsin kielen ja matematiikan tuntiopettajia, nivelvaiheen opettajaa, biologian ja maantieteen lehtorin viransijaista, musiikin sivutoimista tuntiopettajaa ja vakituista englannin ja ruotsin lehtoria.

Lisäksi haetaan kolmea määräaikaista virka-apulaisrehtoria Pääskytien kouluun, Albert Edelfeltin kouluun ja Linnankosken lukioon.

− Kaupungissamme toimii 25 koulua, joissa työskentelee yhteensä noin 500 opettajaa. Olemme Porvoossa lähivuosina panostaneet runsaasti toimiviin oppimisympäristöihin ja koulutiloihin. Vielä etsimme tiimiimme osaavia ja innokkaita opetusalan ammattilaisia ensi lukuvuotta silmällä pitäen, kertoo suomenkielisten koulutuspalveluiden koulutusjohtaja Jari Kettunen.

Tarjolla on sekä vakituisia että määräaikaisia paikkoja. Hakuaika nyt avoinna oleviin koulutuspalveluiden paikkoihin on 27.4. – 11.5.2022.

Porvoon kaupungin avoimet työpaikat löydät kootusti täältä.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut