Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Afrojazz Club tulee Porvooseen, Grandissa järjestetään tukikonsertti Ukrainalle

Kulttuuritalo Grandissa järjestetään 14. toukokuuta tukikonsertti Ukrainalle ja ohjelmaa koko perheelle. Päivän teemana on rauha.

Iltapäivällä on ohjelmaa lapsille ja nuorille rytmi- ja tanssityöpajoissa, joihin on vapaa pääsy. Tanssityöpajasta vastaa muusikko-tanssija Mbacke Niang ja rytmityöpajasta balafoneilla ja djembe -rummuilla perkussionisti Siaka Coulibaly.

Helsingin elävässä kaupunkikulttuurissa tukevan jalansijan ottanut Afrojazz Club konsertoi illalla, mutta sitä ennen Rauhanliiton toiminnanjohtaja Laura Lodenius puheenvuoron otsikolla Rauhantyö sodan varjossa.

Afrojazz Clubin house bandin, suomalais-beniniläis-senegalilaisen Afrojazz Quintet, -yhtyeen vierailevina solisteina ovat palkittu r’n’b-tähti Emilia Sisco ja niin ikään palkittu, legendaarinen lyömäsoittaja-laulaja Ismaila Sané.

Luvassa on sielukasta afrobluesia, svengaavaa afrofunkia, räväkkää zam-rockia ja sfääreihin kuljettavaa afrojazzia huippumuusikoiden esittämänä. Konsertti-ilta käynnistyy monilahjakkaan laulaja-tanssija Mbacke Niangin esityksellä. Lisäksi koko tapahtuman ajan on tarjolla Awa Senegalin loihtimaa ruokaa.

Konsertti järjestetään hyväntekeväisyystapahtumana Kulttuurikameleontit ry:n, Afrojazz Clubin, Svenska.fi -yhdistyksen ja Rauhanliiton yhteistyönä sekä toteutetaan Svenska Kulturfondenin tuella. Lipputulot lahjoitetaan Ukrainan hätäapukeräykseen.

Tukikonsertti Ukrainalle Kulttuuritalo Grandissa (Piispankatu 28) 14.5. Liput: Lippu.fi.