Porvoon Mieslaulajien vappukonsertti on peruttu

Porvoon Mieslaulajien perinteinen vappukonsertti kaupunginpuistossa peruuntuu tänäkin vuonna.

Kahtena edelliskeväänä konserttia ei järjestetty koronapandemiatilanteen vuoksi. Puheenjohtaja Timo Anttilan mukaan nyt kuorolaisia ja laulunjohtajistoa on sen verran paljon sairauden vuoksi poissa rivistöstä, että Mieslaulajat ei osallistu vapun tapahtumiin.

Peruutus koskee oman vappupäivän konsertin lisäksi kuoron osallistumista perjantaiaamupäivän lakitustapahtumaan Linnankosken patsaalla.

– Meillä on reilun viikon kuluttua ohjelmassa äitienpäiväkonsertti Lyceiparkens skolassa. Tähtäämme nyt kuorona siihen, Anttila lupaa.

Vappukonserttien perinnettä ei kuitenkaan missään nimessä aiota katkaista. Anttilan mukaan ensi vuonna kuoro on jälleen mukana vapun juhlinnassa.

Linnankosken patsaan lakituksessa perjantaina 29.4. kello 10 Porvoon Mieslaulajien sijaan esiintyvät nuoret lahjakkaat laulajat. Emilia Rekonen laulaa Finlandian ukrainalaisversiona ja Leevi Salonen rauhateemaisen kappaleen, jonka nimi on vielä vahvistamatta.

Lue lisää: Pääosissa patsaan lakitus, marssi, puheet ja musiikki – Porvoon Kaupunginpuistossa juhlitaan vappua perinteiseen tapaan kokoontumalla kuten ennen koronaa

Lue lisää: Porvoon Mieslaulajilla on äitienpäivänä tarjolla rakkauslauluja kupliva viihdekonsertti

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut