Huijarimyyjiä taas liikkeellä, tällä kertaa yritetään kaupitella sopimuksia Kymenlaakson Sähkön nimissä

Kymenlaakson Sähkö on saanut asiakkailtaan yhteydenottoja törkeästä harhaanjohtavasta sähkösopimusten myynnistä, yhtiö kertoo tiedotteessaan, ja kehottaa asiakkaitaan tarkkaavaisuuteen ja varovaisuuteen.

– Asiakkaisiimme on oltu yhteydessä puhelimitse, ja kerrottu Kymenlaakson Sähkön ulkoistaneen sähkösopimusten hoidon toiselle yritykselle. Muistutamme ja painotamme, että Kymenlaakson Sähkön sopimuksia ei myy mikään muu yritys kuin Kymenlaakson Sähkö.

Kymenlaakson Sähkö hoitaa myyntiään puhelimitse ja sähköisten palveluiden kautta, ja aina omalla nimellämme.

– Emme myöskään tule asiakkaidemme kotiin hoitamaan sähkösopimusasioita. Pyydämme asiakkaitamme edelleen ilmoittamaan meille epäilyttävät sähkönmyyntiyritykset, jotta voimme ryhtyä asian vaatimiin toimiin viranomaisten kanssa.

Henkilötunnusta ei koskaan tule luovuttaa, ellei tiedä varmasti, mihin sitä käytetään. Kaikissa tilanteissa voit ottaa yhteyttä omaan sähkönmyyjääsi varmistaaksesi oman sopimustilanteesi. Kymenlaakson Sähkön asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse numerosta 05 7780 500 arkisin kello 8–18.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut