Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lions-klubit järjestävät lahjatuotekeräyksiä porvoolaismarketeissa äitienpäivän aattona

Auta perhettä: Porvoon lapsi- ja perhepalvelut toimittavat tuotteet avuntarvitsijoille.

Neljä porvoolaista Lions-klubia on mukana järjestämässä Auta lasta auta perhettä -keräyksiä kaupungin suurimmissa marketeissa lauantaina 7. toukokuuta. Kyseessä on perinteinen äitienpäivän aaton keräys.

Lions Club Porvoo-Borgå ja Lions Club Porvoo Rosé järjestävät keräyksen K-Supermarket Tarmolassa kello 8–17 välisenä aikana.

Äitien- ja isänpäivän aaton keräyksiä on järjestetty Tarmolassa noin vuosikymmenen ajan lukuunottamatta kahta edellistä koronakevättä. Viime vuosina ne ovat tuottaneet noin 20 ostoskärryllistä jaettavia hyvin säilyviä ruoka- ja kotitaloustuotteita.

Lions Club Porvoo/Borgoensis ja Lions Club Porvoo mlk – Borgå lk. keräävät samana päivänä ja samalla periaatteella Näsin S-marketissa kello 10–14 välisenä aikana.

Myös Näsissä vähävaraisia lapsiperheitä on autettu tällä tavalla useita vuosia. Aikaisempina vuosina keräystulos on ollut noin kymmenen isoa ostoskärryllistä per keräys.

Auta lasta auta perhettä -keräyksessä ei liiku raha, vaan marketin asiakkaita pyydetään hankkimaan yksi tai useampi ylimääräinen tuote, jonka he sitten luovuttavat leijonien ostoskärryihin.

Lahjoitettavien tuotteiden tulee olla hyvin säilyviä esimerkiksi pilaantumaton kuivaruoka, säilykkeet, vaippapaketit, hammasharjat ja -tahnat.

Tuotteet jaetaan edelleen Porvoon kaupungin lapsi- ja perhepalveluiden kautta vähävaraisille lapsiperheille.