Teatteri Soittorasian taiteen perusopetuksen näytöksissä tuttuja ja uutuuksia

Lasten, nuorten ja koko perheen Teatteri Soittorasian taiteen perusopetuksen näytelmäryhmien näytökset ovat alkaneet.

TeatteriTalo, Malmintie 2:

Iris rukka: La 7.5. klo 19, ma 9.5. klo 19. Anni Swanin ensimmäinen tyttökirja vuodelta 1916. Iiris joutuu lähtemään rakkaasta Metsäpirtistä Helsinkiin 1900-luvun alussa. Swanin romaanin pohjalta dramatisoineet Sandra Rauva, Kiisla Porvari, Pentti Kinosmaa ja työryhmä.

Unelmien risteily ti 10.5. klo 19. Miltä kuulostaa risteily, jossa kaikki unelmat voivat käydä toteen? Eläimet innostuvat kuulleessaan Unelmien risteilystä, joka lähtee pian mitä vain. Opettaja: Pentti Kinosmaa ja tarinan ovat tehneet Teatteri 2 teatterilaiset opettajan johdolla.

Aika varkaita! ke 4.5. klo 19, la 7.5. klo 15, ke 11.5. klo 19. Agenteilla on hallussaan esine, jolla voi hallita ja pysäyttää aikaa. Se on voimakas ase, ja moni muukin haluaisi hyötyä siitä. Näytelmän on kirjoittanut työryhmä, opettajana Sanna Karjalainen.

Lumikuningatar to 5.5. klo 19, la 7.4. klo 13, to 12.5. klo 19. Tihulaisten kuningas haluaa peilin, joka muuttaa kaiken kauniin ja mukava rumaksi ja ilkeäksi. Miten käy ystävysten Kertun ja Kain Lumikuningattaren paulLasten, Nuorten ja Koko Perheen Teatteri Itä- Uudellamaalla. Teatteri Soittorasia tuo teatterin niin arkeen kuin juhlaan ja tarjoamme Elämyksiä Koko Perheelle yhdessä nautittavaksi.oissa? H.C. Anderssenin sadusta dramatisoinut Pentti Kinosmaa. Esittää Teatteri 2 teatterilaiset

Kiki-Noita muuttaa: pe 6.5. klo 19, la 7.5. klo 11. Esityksen inspiraationa on Kikin lähettipalvelu - animaatioelokuva. Kiki on utelias nuori noita, joka matkaa ihmisten maailmaan.

Ville Romunen: La 7.5. klo 17. Mummo Mutikainen tutustuttaa lapset säveltäjä Sibeliuksen maailmaan, josta seuraa pelastustehtävä. Näytelmä perustuu Maijaliisa Dieckmannin romaaniin. Ohjaus Pentti Kinosmaa, maskeeraus Essi Kinosmaa.

TPO OmaProjekti22: Lapsuuskilot: Pe 13.5. klo 19. Poikkitaiteellinen monologiteos kertoo tarinan lapsesta nuoreksi. Lapsuuskilot on Sandra Rauvan teatteritaiteen perusopintojen päättötyö. Opettajana Pentti Kinosmaa. Esitystä ei suositella perheen pienimmille.

Kulttuuritila Vanha 123 , Porvoo:

Mummojen Kapina: La 7.5. klo 12, ma 9.5. klo 19. Mummot saavat tarpeekseen korona-ajan rajoituksista, ja ryhtyvät kapinaan. Opettaja: Sanna Karjalainen, kertomus Teatteri 1. teatterilaiset opettajan johdolla.

MI-Talo, Loviisa:

Kaikkien rakastama Marjatta: Ke 4.5., ke 11.5., ke 18.5. klo 19. Marjatta on tunnettu persoona Loviisassa, ainakin omasta mielestään. Harva hänestä pitää, mutta hänellä on paljon rahaa ja vaikutusvaltaa, ainakin rouvakerhossa. Käsikirjoitus työryhmä, opettajana Pentti Kinosmaa.

Liput ennakkoon lippuautomaatti.fi/soittorasia 10 e/lapsi ja 12 e/aikuinen, 40 e/ 2 aikuista ja 2 lasta, ovelta 12 e/ lapsi ja 14 e/ aikuinen, 50 e/ 2 aikuista ja 2 lasta.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut