Traktorimönkijä päätyi Vantaalta Sipooseen – Itä-Uudenmaalla nuoret juhlivat vappua rauhallisesti, mutta hälytysmäärissä oli jo kesän merkkejä

Itä-Uudenmaan poliisin vappu oli hälytystoiminnan kannalta kiireinen. Nuorten vapun vietto ei sen sijaan näyttäytynyt rikosten tutkinnassa kiireisenä tavanomaiseen viikonloppuun verrattuna.

Viikonloppu poiki vain muutamia alle 18-vuotiaita koskevia rikosilmoituksia, eikä vakavia rikoksia viikonlopulta ole tullut tutkittavaksi toistaiseksi yhtään. Vappu olikin nuorten osalta ollut jopa tavallista viikonloppua hiljaisempi,

Sipoossa poliisipartio löysi traktorimönkijän, joka oli ilmoitettu Vantaalta varastetuksi. Poliisi palautti mönkijän omistajalleen ja epäillyn varkauden tutkinta jatkuu.

Kolea sää selvästi rauhoitti juhlintaa yleisillä paikoilla. Viikonlopussa oli kuitenkin jo nähtävissä kesän aloitus poliisin tehtävien kannalta, Itä-Uudenmaan poliisi kertoo viikkotiedotteessaan.

Poliisitehtäviä kertyi viikonlopun aikana tasaisesti. Yleisimmät tehtävät liittyivät päihteisiin ja häiriökäyttäytymiseen. Kotihälytysten määrä oli edelleen melko korkea, painottuen viikonloppuun ja öiseen aikaan.

Erilaisia kolareihin liittyviä tehtäviä Itä-Uudenmaan poliisilla oli kuluneen viikon aikana 71, joista 18 oli peurakolareita.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut