Kokonniemeen avataan kesäkuussa Matkaparkki – yöpyä voi, mutta camping-palveluja ei ole

Kesällä 2022 matkailuautot- ja matkailuvaunut voivat pysäköidä yöksi itsepalveluperiaatteella entisellä Kokonniemen leirintäalueen alueella. Kaupunki mahdollistaa pysäköimisen yhdessä Matkaparkki.com -palvelun kanssa. Kokonniemen Matkaparkkiin kuuluu edullinen mahdollisuus pysäköidä muutamaksi yöksi, mutta varsinaisia leirintäaluepalveluita, kuten vastaanottoa, käymälöitä ja suihkuja, ei ole tarjolla.

– Porvoossa ei tällä hetkellä ole leirintäaluetoimintaa. Koska Staffaksen kehittyminen leirintäalueeksi on vasta aluillaan, olemme kaupungin sisällä kartoittaneet erilaisia vaihtoehtoja tarjota yöpymismahdollisuutta matkailuautoille keskustan tuntumasta. Olemme päätyneet Matkaparkki-kokeiluun, jossa Matkaparkki.com toimii kaupungin omistamalla alueella, apulaiskaupunginjohtaja Fredrick von Schoultz kertoo kaupungin tiedotteessa.

Kyseessä on kokeilu.

Sari Myllynen, Porvoo

Matkaparkki.com vastaa varaussovelluksesta, maksuliikenteestä, markkinoinnista sekä asiakaspalvelusta. Porvoon kaupunki vastaa alueen ylläpidosta. Alueen rakennukset eivät ole käytössä.

– Leirintäalueen puuttuminen on herättänyt keskustelua. Matkaparkin myötä Porvoossa on nyt mahdollista yöpyä matkailuautolla sähköpaikalla, vaikka leirintäaluetta ei ole. Kyseessä on kokeilu ja kuuntelemme kesän ajan herkällä korvalla palautteita Matkaparkista, matkailu- ja markkinointipäällikkö Sari Myllynen sanoo.

Kokonniemen Matkaparkki on avoinna lyhytaikaiseen majoittumiseen itsepalveluperiaatteella ajalla 1.6.-31.8.2022. Varaukset ja maksut hoidetaan Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Yöpyminen maksaa 7 euroa/vrk ja hintaan sisältyy sähkö. Paikkoja alueella on 10–15. Luku täsmentyy kevään aikana ennen alueen avaamista.

Matkaparkki.com vastaa varaussovelluksesta, maksuliikenteestä, markkinoinnista sekä asiakaspalvelusta.

Matkaparkki.com on suomalainen karavaanareille tarkoitettu sovellus, jonka kautta on varattavissa jo yli 140 matkaparkkia ja leirintäaluetta ympäri Suomen. Sovellus on julkaistu kesällä 2021 ja sillä on yli 10 000 rekisteröitynyttä käyttäjää.

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut