Lue lisää näköislehdestä: Moni kuntajohtaja olisi valmis jatkamaan Fennovoiman kelkassa

Uutiset: Moni kuntajohtaja voisi pysyä mukana Fennovoima-hankkeessa, jos venäläisen Rosatomin tilalle saadaan uusi laitetoimittaja. Tämä selviää Uutissuomalaisen sähköpostikyselystä.

Sota Ukrainassa: Entisen poliisin, nykyisen Irpinin yliopiston professorin Halyna Tshyhrynan työpaikka ja kotitalo pommitettiin, mutta hän ei pysty vihaamaan venäläissotilaita.

– En vihaa ketään. Pikemminkin säälin heitä. Nuoret pojat ovat tuhonneet oman elämänsä. Enemmän säälin heitä, jotka vammautuivat loppuiäkseen, hän sanoo.

Terveys: Roope Huuskosella (kuvassa) todettiin hyvin harvinainen, lihasrappeumatauti SMA-3 kolmevuotiaana pitkällisten tutkimusten jälkeen. Tänä keväänä hän vihdoin sai luvan sairautta mahdollisesti hidastavan, hyvin kalliin lääkkeen käyttöön.

– Ei ole voinut tehdä muuta kuin odottaa, toivoa ja yhdistyksen kautta yrittää edistää asiaamme, äiti Siru Heikkinen kertoo.

Luonto: Antti Huttunen kirjoitti luolaretkestään retkeilyblogissa, joka lähti kasvamaan instituution kokoiseksi verkkosivustoksi. Retkipaikka.fi-sivusto tavoittaa vuosittain jo 1,5 miljoonaa ulkoilusta ja retkeilystä kiinnostunutta ihmistä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut