Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Katso traileri – porvoolaismestari Klaus Härön uusin Rakkaani merikapteeni saa ensi-iltansa syksyllä

Klaus Härön ohjaama elokuva Rakkaani merikapteeni saa ensi-iltansa syyskuun 30. päivänä.

Helsinkiläisen Making Movies Oy:n tuottaman ja Irlannissa kuvatun suomalaisen elokuvan pääosissa nähdään James Cosmo (Braveheart, Troija, Trainspotting, Game of Thrones), Bríd Brennan (tv-sarja Hope Street) sekä Catherine Walker (tv-sarja Shetlandsaarten murhat).

– Elokuvissa näemme usein tarinoita ensimmäisestä rakkaudesta ja minusta on kiinnostavaa kertoa nyt millainen voi olla viimeinen rakkaus, ohjaaja Klaus Härö kertoo tiedotteessa.

Rakkaani merikapteeni

Rakkaani merikapteeni (My Sailor, My Love) alkuperäiskäsikirjoituksen ovat kirjoittaneet menestyselokuvan Äideistä parhain kirjoittajat Kirsi Vikman ja Jimmy Karlsson.

Elokuva kertoo vanhasta merikapteenista, joka rakastuu kodinhoitajaansa. Miehen aikuinen tytär ei hyväksy suhdetta ja hän haluaa saada takaisin isän, jota hänellä ei oikeastaan koskaan ollutkaan. Rakkaani merikapteeni kertoo iättömästä rakkaudesta, anteeksiannosta ja välittämisestä.

Porvoolainen Härö on ohjaajana Jussi-palkittu ja Golden Globe -ehdokas. Hänen viimeisimpiä elokuviaan ovat olleet Miekkailija, Tuntematon mestari ja Elämää kuoleman jälkeen.

Lue lisää: Elokuva ei päästä ohjaajamestaria otteestaan – 50 vuotta täyttävän Klaus Härön mukaan menestystä on mahdoton ennakoida

Lue lisää: Sureminen on käsityötä – Klaus Härö: "Ei hyväksytä hitautta, heti pitäisi olla iskukykyinen"