Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kävitkö lukion Askolassa? – Pohjanpellon säätiön apurahoja on haettavana nyt jatko-opintoihin

Veikko Pohjanpellon säätiöltä apurahoja on Askolassa haettavana ja niitä voivat hakea Askolan lukion askolalaisina suorittaneet ylioppilaat, jotka harjoittavat opintojaan jossakin yliopistossa tai tiede / taidekorkeakoulussa. Hakemukset toimitetaan 12. kesäkuuta mennessä sähköisellä lomakkeella Askolan lukion sivujen kautta tästä.

Metsäneuvos, varatuomari Veikko Pohjanpellon nimeä kantavan säätiön tarkoituksena on jakaa vuosittain Askolan lukion opettajakunnan tai rehtorin esityksestä apurahoja ja stipendejä sekä lukio-opiskelua tukevia avustuksia Askolan lukion opiskelijoille tai suoraan Askolan lukiolle opiskelua tukeviin hankintoihin kuten kirjojen, välineiden ja muun materiaalin hankintaan tai esimerkiksi asiantuntijaluennoitsijoiden, erityispainotusten tai erityisten projektien toteuttamiseen.

Lukion rehtori vastaanottaa lukiolle kohdistetut avustukset ja huolehtii avustusten käyttämisestä myönnettyyn tarkoitukseen.

Säätiön tarkoituksena on myös jakaa vuosittain apurahoja Askolan lukiosta askolalaisina ylioppilaaksi valmistuneille, jotka harjoittavat jatko-opintoja jossakin yliopistossa taikka tiedetai taidekorkeakoulussa.