Neljäs koronarokote kotihoidon asiakkaille Porvoossa – Näsissä järjestetään rokotustilaisuus keskiviikkoiltana

Porvoon kaupunki laajentaa THL:n suosituksen mukaisesti neljännen koronarokoteannoksen kohderyhmää yli 65-vuotiaisiin, joilla on erityinen tarve tehosteannokseen.

Tämä joukko koostuu henkilöistä, jotka ovat koti- tai omaishoidon piirissä tai joiden terveys ja toimintakyky ovat vastaavasti heikentyneet.

Porvoon kaupungin tiedotteen mukaan koronataudin sairastanut ja kolme rokoteannosta saanut ei tarvitse neljättä annosta. Sairastettu tauti vastaa yhtä rokoteannosta.

Kaupunki järjestää walk in-rokotustilaisuuden keskiviikkona 11.5. kello 16–19 Näsin terveysasemalla osoitteessa Askolinintie 1A. Näsissä voi saada 1.–4. rokoteannoksen.

Tilaisuus on tarkoitettu 12 vuotta täyttäneille, ja siinä noudatetaan yleisiä annosväliohjeita.

Kaupunki tiedottaa myös, että infektiopoliklinikan toiminta päättyy toukokuun lopussa, jonka jälkeen asiakkaat hoidetaan kiirevastaanotolla.

Lue lisää: Koronatilanne menossa parempaan suuntaan Porvoossa – "Toivottavasti ei tule takapakkeja, virus ei ole kovin selvästi noudattanut vuodenaikavaihtelua"

Lue lisää: Rokotuspuhelin ruuhkautui – 4. rokoteannoksen kysyntä ollut vilkasta Porvoossa

Rokotuksia yhä tarjolla aiemmille kohderyhmille

Neljänsiä koronarokoteannoksia tarjotaan edelleen myös kaikille 80 vuotta täyttäneille sekä kaikille hoivakodeissa asuville ikäihmisille iästä riippumatta.

Lisäksi neljänsiä koronarokotuksia suositellaan 12 vuotta täyttäneille ihmisille, joiden immuunipuolustus on voimakkaasti heikentynyt.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut