Porvoolaisyhtiö Lamor antoi positiivisen tulosvaroituksen – "Alkuvuonna aloitetut hankkeet arvioitua laajempia"

Porvoolainen pörssiyhtiö Lamor Corporation antoi tiistai-iltana positiivisen tulosvaroituksen.

Yhtiö arvioi vuoden 2022 liikevaihdon olevan vähintään 120 miljoonaa euroa ja oikaistun liikevoiton olevan vähintään 14 miljoonaa euroa. Aiemmin yhtiö arvioi liikevaihdon olevan vähintään 110 miljoonaa euroa ja oikaistun liikevoiton olevan vähintään 12 miljoonaa euroa.

Lamorin pörssitiedotteessa näkymiä perustellaan muun muassa alkuvuonna aloitetuilla ympäristövahinkojen kunnostus- ja puhdistushankkeilla, jotka ovat osoittautuneet arvioitua laajemmiksi ja kestäneet ennakoitua pidempään.

Toimitusjohtaja Mika Pirneskosken johtaman yhtiön tammi–maaliskuun tulos julkistetaan ensi viikon tiistaina, mutta alustavien tietojen mukaan liikevaihto oli noin 43 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto noin 6 miljoonaa euroa. Yhtiö on tehnyt noin kahden miljoonan euron arvonalentumiskirjauksen Venäjän osakkuusyhtiöstään, joka sisältyy kertaluonteisiin eriin.

Lamorilla on vahva tilauskanta vuodelle 2022.

Lue lisää: Lamor ohjeistaa rajua kasvua tälle vuodelle – "Voitimme kaikki suuret kilpailutukset, joihin osallistuimme"

Lue lisää: Porvoolaisen Lamorin osakeanti ylimerkittiin moninkertaisesti – yhtiö saa yli 10 000 osakkeenomistajaa

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut